Български
 

Новини

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели,

Преди всичко, бих желал да поднеса нашите благодарности, към организаторите на този високо представителен форум и на нашите румънски партньори за възможността в тази тържествена вечер да бъдем сред Вас.

Всички знаем, че Вашата професия на фармацевти е една от високо-хуманните и е свързана директно с опазването на здравето и лечението на хората. Огромната отговорност на тази професия изисква създаването на такава работна среда, работна среда и ергономия, в която маг. Фармацевта и пациента да осъществяват възможно най-непринудения и ефективен начин на своята комуникация. Тази среда включва много фактори, като един от най-важните е ергономичното и функционално обзавеждане на фармацевтичния обект.

Българската фирма СТИЛМАН, която представлявам, високо цени и уважава хуманния профил на Вашата професия. Ето защо, повече от 10 години, ние посветихме нашите усилия на това да създадем аптечно обзавеждане, което да отговаря на най-високите стандарти и добри практики в бранша.

В сътрудничество с нашите румънски партньори  SmarSoft, вече имаме няколко успешно реализирани проекта. Високата оценка на клиентите ни от Румъния, заедно с постигнатите от тях резултати,  ни дават основание да смятаме, че има с какво да помогнем и подкрепим възходящото развитие на румънския фармацевтичен бизнес.

Уважаеми фармацевти,

С огромно задоволство връчвам този приз на г-жа Янеску Мина от аптека "SC Farmacia GENTIANA", гр Сигишоара , определен по пътя на номинацията от Вашата гилдия. С искрени пожелания този приз да се впише успешно с Вашите усилия за по-добро обслужване на пациентите и от все сърце Ви желая успех.

Заповядайте, г-жо Янеску,

В заключение искам да подчертая още веднъж нашето уважение към хуманността на професията Ви да Ви уверя, че сме готови и капацитивни  да продължим успешната си съвместна работа във Вашата прекрасна държава. Желая Ви много здраве, лично и семейно щастие и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници.

 


 
e-mail: office@stilman.bg  Tel.: + 359 878 35 03 94
©2016 СТИЛМАН ЕООД Всички права запазени.